over ons

Kinderkamp Amougies is gegroeid met en door verschillende gemeenten. Momenteel zit deze enkel nog onder de gemeente Boom Terberghe. Samen met het Ejv als overkoepelende organisatie is Kinderkamp Amougies deel van het erkend jeugdwerk in Vlaanderen. Dit zorgt ervoor dat Kinderkamp Amougies kan bijdragen tot het uitdragen van Gods boodschap. Er is namelijk plaats voor iedereen als deelnemer welke culturele of sociale achtergrond deze heeft. Zo werkt(e) Kinderkamp Amougies ook met Gave veste, een organisatie die zich bekommert om het welzijn van vluchtelingen door middel van Christelijk werk.

 

Onze visie is dan ook om samen een thuishaven te zijn voor alle kinderen, en het licht van Christus mag schijnen over de hele berg. Zodat ieder het licht mag zien van Christus en wij ook elke dag opnieuw weer voor God kiezen. Wij blijven niet verborgen tussen de mensen, we willen net zichtbaar zijn voor iedereen, en dit op de berg van Amougies.

De invulling van Kinderkamp is dan ook gebaseerd op de bijbel en vertrekt vanuit de geloofsbelijdenis van Constantinopel.